miercuri, 1 iunie 2011

Cuplul Mihai Razvan Ungureanu de la SIE si Boicu Adrian de la Sp.Militar Focsani




Cel mai recent scenariu aruncat pe masa de poker a politicii romanesti il prezinta pe Mihai RazvanUngureanu, seful SIE (Serviciul de Informatii Externe) drept inlocuitorul presedintelui pentru candidatura la functia suprema in stat, in schimbul unor garantii ferme,ca acesta odata ajuns in fruntea Romaniei,il va desemna pe Basescu sa numeasca guvernul.Deci,Traian Basescu are toate sansele sa ajunga prim-ministru,iar Razvan Ungureanu sa fie primul presedinte de origine dovedita evreiasca, ce are si o orientare sexuala nefireasca, dupa cum sustine un raport al Civic Media. Deci, un lucru e foarte concludent. Ungureanu nu este indicat din punct de vedere al protectiei informative a secretelor de stat, pentru simplul motiv ca este santajabil si are anumite slabiciuni nenaturale. Surse apropiate serviciilor secrete romanesti ca si din zona diplomatiei au confirmat relatiile preferentiale ale fostului ministru cu anumite personaje masculine. Exemple: fostul sau ofiter SPP, Marius Necula a fost transformat  in aghiotantul sau personal.Un alt personaj nedezlipit de Ungureanu este Cornel Feruta, fostul sau sef de cabinet.
 M.R. Ungureanu a terminat liceul Costache Negruzzi din Iasi promotia ’87. A fost secretar UTC pe liceu, motiv datorita caruia a fost sef de promotie, furindu-i astfel locul colegei sale Laura Briota. `Ani de liceu …` Tot in `87 la Iasi a absolvit si Boicu Adrian liceul `Emil Racovita`. Nu era prea lung circuitul vaselinei !!!
M.R.Ungureanu inca din tinerete a tins la marire si a fost impins de la spate(de data asta fara vaselina) de doi parinti, cu state grele in PCR si influienta la virful partidului comunist. Mihai Razvan Ungureanu este lustrabil: facea parte din pepiniera partidului comunist si, fara indoiala, chiar daca nu ar fi existat revolutia din decembrie 1989 el s-ar fi aflat tot in structurile puterii. A fost membru supleant al CC al UTC
Seful SIE ”a avut o ascensiune fulminantă pentru condiţia lui de tânăr istoric anonim de la Iaşi. A fost adus de Andrei Pleşu  de la Trustul media al Rompetrol secretar de stat în Ministerul Afacerilor  Externe in 2004 . „Sarbatorirea avansarii` a fost inceputa cu interventia pentru atribuirea IUBITULUI sau coleg, dr. Boicu Adrian de la Sp. Militar Focsani, a unei garsoniera de la ANL Focsani, desi nu intrunea conditiile. A rămas secretar de stat şi în Guvernul Năstase. Alt Adrian, poreclit Bombonel. M.R. Ungureanu era poreclit “mini-Ceausescu” in centrala Ministerului Afacerilor Externe. A ajuns ministru de externe tot datorita mentorului sau Andrei Plesu, care l-a recomandat presedintelui Basescu. Plesu a fost consilier la Cotroceni in prima parte a anului 2005. Prim ministrul de atunci, Catalin popescu Tariceanu l-a recuzat, pentru că nu i-a dat nişte documente
 Aroganta era si este o alta caracteristica a personajului cu care o sa trebuiasca sa se confrunte spionii Romaniei. La prima sa intalnire cu toti ambasadorii straini din Romania a intarziat o ora, fara sa-si  ceara scuze la aparitie. Diplomatii occidentali de la Bucuresti au sarbatorit momentul cand Ungureanu a fost silit sa demisioneze.
Presa a relatat ca studiile si cariera lui Ungureanu sunt strans legate de organizatiile Soros  si de cele iudaice ale magnatului Mark Rich, un evazionist mondial.
Fapt notat si de Cornel Dan Niculae in cartea sa intitulata: Politica Filo-Sionista a Romaniei in fata Europei si a lumii. Dealtfel, volumul trei al cartii este ilustrat pe coperta cu poza ministrului Ungureanu cu mainile pe Zidul Plangerii si cu chipa pe cap. Ofiter de-al nostru sau de-al lor ? De fapt, a si fost  acuzat ca este agent MOSSAD de fostul purtatator de cuvant al SRI, Nicolae Ulieru.
Actiunile sale contra statului roman ar fi trebuit sa intre in atentia organelor de aparare a tarii in urma unei eventuale aplicari a Legii asumarii responsabilitatii ministeriale sau a Codului Penal.
 Sponsorii  Mihai Razvan Ungureanu. Inafara de Dinu Patriciu,care-i sponsorul sau stiintific, important este si Marc Rich. El este numitorul comun al oligarhilor rusi cu interese in Romania. Are tripla cetatenie: israeliana, spaniola si elvetiana. La cea americana a renuntat, fiind urmarit 18 ani de FBI, dupa ce in 1983 a fost acuzat de evaziune fiscala si „comert cu inamicul sovietic”. S-a ridicat din tranzactii internationale tenebroase si este conectat la Mossad, serviciul israelian de spionaj.Majoritatea firmelor anonime ale „elitei de carton” rusesti au fost infiintate in cantonul elvetian Zug. Acesta este locul de unde, ca un paianjen, Rich si acolitii sai isi conduc operatiunile mondiale.Tot in Zug sunt inregistrate si companiile paravan prin care oligarhii rusi au preluat o felie din economia Romaniei ajutati de oligarhia tradatorilor din Romania. Rich a incercat sa obtina rafinaria Petromidia, plasata strategic: aproape de spatiul ex-sovietic, dar si de Orientul Mijlociu, zone foarte bogate in titei.In iunie 1997, „gaura neagra” Petromidia avea datorii de 300 de milioane de dolari, fiind, practic, in sapa de lemn. In acelasi an, compania controlata din umbra de Rich, Glencore AG, face un parteneriat strategic in Romania. Asociatii lui Rich erau Dan Voiculescu si Stefan Margineanu (fost ofiter DIE), patron in industria metalelor...  In perioada 1998-2000, escrocul international a pierdut cursa in fata Rompetrolului lui Dinu Patriciu.
 Printre alte favoritisme acordate iubitului concetatean Boicu,mai amintim masluirea actelor de plecare a acestuia in Afganistan, dar plata revenindui.
 Urmand firul mioritei,deci si prin urmare,de prin 2003 se cobari la vale in Focsani, mandru moldovean Boicu Adrian,intr-o geaca gri roasa si jegoasa.Cand isi tragea suflul intre doua partide cu M.R.Ungureanu,au aruncat zarurile spre o virtuala plecare de 6 luni in Afganistan, dar reala in acte. Adica, in scripte era prezent in corturile NATO din desert, iar in realitate se plimba prin Bucuresti, via Foisorul de Foc. O dovada este ca, la acel spital l-a ologit in urma unei operatii pe focsaneanul Galateanu Mihai,in cele 6 luni cat trebuia sa fie in Afganistan si de fapt, "isi usura dorul de glie`la Bucuresti. Putea sa-l lase singur atata amar de vreme pe bunul lui amic, care in 2007 devine profesor la Facultatea de Istorie a Universității din București? Alta dovada a masluirii cu Afganul:Boicu la engleza e tabula rasa.Nu numai ca nu stie nici un cuvant in engleza, dar nici nu are accent.Daca-l pui sa pronunte "go`, o iei la fuga in urma a ceea ce auzi.Asta cica, dupa 6 luni de stat printre americani. Te pomenesti ca, militarii din Afganistan vorbeau in ruseste!!!Oricum,in mod cert, uneori respiratiile celor doi iesini sunt prea sacadate, daca dupa atata timp Ungureanu n-a fost in stare sa-l invete pe Boicu macar alfabetul englez.Multumit de "karma`,Boicu se trezi si cu alte cadouri. Cel de Sef de Ambulatoriu la Sp.Militar Focsani si primariatul ca medic ortoped-traumatologie,nenumarate masini: Mazda inlocuita apoi cu BMW. http://www.mapn.ro/declaratii/fisiere_2010/BOICU%20ADRIAN.pdf
A incercat sa profeseze la Sp. Militar Iasi, in urma tranferului asigurat de … Numai ca, n-a putut.In nici un caz din motivul c-ar fi avut nevoie de viagra, ci de neuroni.Adica, era depasit de cazuistica de acolo. Asa ca, mai bine tartor intr-un targ de provincie. Deci,"renumeratie mica, familie` ...! Renumerat ca: medic,primariat, grad - locotenent colonel, seful sectiei de ortopedie-traumatologie( de cand era singurul medic ortoped in Sp.Militar Focsani), seful policlinicii, spor de cazarma , spor de hrana, ... Si va mai intrebati, de ce isi schimba masinile ca pe chiloti !!!? Dar inmatriculate cu numar de IS si nu de VN. De ce nu si-a schimbat cartea de identitate pe VN?!! In Bucuresti nu se poate, pentru ca noaptea Ungureanu trebuie sa ajunga la sotia prezenta in acte din 1995, Daniela Ungureanu, medic ATI la Institul Clinic Fundeni. Asa ca, in dulcele targ al Iesilor sunt intalnirile cele de taina, cu preaiubitul si stimatul profesor, care a si declarat ca"parintii m-au inteles mai mult decat mi-am dat eu seama". După absolvirea Facultății în anul 1992, Mihai Răzvan Ungureanu a devenit pentru o scurtă perioadă profesor la Liceul de Filologie-Istorie "Mihai Eminescu" din Iași. Din același an, este angajat drept cadru didactic universitar de Istoria modernă a României la Facultatea de Istorie a Universității „Al. I. Cuza“ din Iași.Din anul 2004 conduce, în calitate de director, Centrul de Studii Iudaice din cadrul Facultății de Istorie a Universității "Al. I. Cuza" din Iași.
 Asa ca,la revedere patriotism! Agenţii KGB infiltraţi în structurile de putere ale Romåniei au mai dat o lovitură sistemului securităţii naţionale. Mai putem nazui la idealurile sacre ale identitatii nationale ?!!